Deze aflevering is al opgenomen, dus je reactie zal niet meer te beluisteren zijn. Maar je kan wel je mening, reacties op het boek of op de aflevering in de Discord-server achterlaten, zodat de discussie door kan gaan. Hieronder zijn de leesvragen te vinden zoals ze in de aflevering besproken zijn. Voel je vrij om ook daar nog op te reageren in de reacties.

Leesvragen (bevatten spoilers!)

  1. Wat is je eerste reactie op dit boek?
  2. Zou je het sneller kopen als je weet dat het een populair boek is op bijvoorbeeld booktok? En snap je de hype of vind je het overhyped?
  3. Wat vind je van de tropes die in dit boek zitten? Met name ‘grumpy vs. sunshine’ en ‘fake-dating’. En wat vind je ervan dat dit boek het zelf ook over deze tropes heeft?
  4. Dit boek is een ‘Reylo-fanfic’, wat betekent dat het fanfiction is over Rey en Kylo Ren uit Star Wars (episodes 7, 8 en 9). Ben je bekend met deze films? Zie je het erin terug? En wat vind je ervan dat de auteur ook af en toe letterlijk naar Star Wars verwijst, als je weet dat dat de inspiratie is?
  5. Greg verwijt Olive dat Adam een eikel is, en zij toch met hem date. Zij is daarmee volgens Greg schuldig aan het gedrag van Adam. Hoe denk jij hierover?
  6. Wat vind je van de manier waarop Olive met de Tom Benton-situatie is omgegaan?
  7. Dit boek is een ‘slow-burn’, wat betekent dat de aantrekkingskracht langzaam wordt opgebouwd. Vond je het snel genoeg? Wat dacht je bij de seksscène? Dingen om bijvoorbeeld aan te denken: timing, hun gevoelens naar elkaar, onveilige seks, pornografisch of niet, etc.
  8. Hoe zou je de vriendschap tussen Olive en Anh beschrijven? En wat betekent het dat Olive liever tegen haar vriendin liegt zodat Anh een relatie aangaat, in plaats van het met elkaar te bespreken? Snap je Olives keuze? En Anh’s reactie als ze erachter komt?
  9. Zijn er nog andere dingen die je wilt bespreken?