Boekenpraat

Dé online boekenclub, waar elke zes weken een boek wordt besproken en alle lezers ook luisteraars zijn!

In de podcast wordt elke maand een roman besproken in uiteenlopende genres: YA, thriller, literatuur, romantiek… Maar een boekenclub is geen boekenclub als niet iederéén zijn mening of interpretatie kan geven! Dus kan je je gedachtes, opvattingen, emoties, reacties, brainfarts en vergelijkingen mailen naar podcast@watlisaleest.nl.

Behalve de boekenclub kan je in de podcast ook interviews en tips vinden. Heb je een vraag voor een auteur? Of wil je een boek aandragen voor de boekenclub? Ook dan mag je mailen naar podcast@watlisaleest.nl.

Natuurlijk ben je ook van harte welkom in onze Discord-server, waar je met mede-luisteraars de boeken kunt voor- of nabespreken! Kom in contact met andere booknerds en hoor jouw mening terug in de aflevering.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte:

Let op: deze nieuwsbrief gaat over de podcast. Om op de hoogte te blijven van de blog, kan je je hier aanmelden.

Komende boekenclubs

Wil je wat zeggen of vragen over een van deze boeken? Laat het weten via podcast@watlisaleest.nl!

29 maartShine – Jessica Jung
10 meiNog niet bekend

Luisteren

 

Je kan ook hier of via Spotify, Apple Podcasts of Google luisteren. Luister je liever op een andere app en is Boekenpraat daar niet te vinden? Laat het me weten, dan voeg ik Boekenpraat ook daar toe.

Het Patreon-team ❤️

Become a Patron!

Steun de podcast via Patreon, en ontvang goodies en andere extra’s! Je steun wordt omgezet in betere apparatuur, goodies voor Patreon-leden en member-only winacties. Deze toppers zijn al lid:

Anja Kaashoek, Anoniem, Rob van der Lee