Boekenclub: De Podcast

Dé online boekenclub, waar een keer per maand een boek wordt besproken en alle lezers ook luisteraars zijn!

In de podcast wordt elke maand een roman besproken in uiteenlopende genres: YA, thriller, literatuur, romantiek… Maar een boekenclub is geen boekenclub als niet iederéén zijn mening of interpretatie kan geven! Dus kan je je gedachtes, opvattingen, emoties, reacties, brainfarts en vergelijkingen mailen naar podcast@watlisaleest.nl.

Behalve de boekenclub kan je in de podcast ook interviews en tips vinden. Heb je een vraag voor een auteur? Of wil je een boek aandragen voor de boekenclub? Ook dan mag je mailen naar podcast@watlisaleest.nl.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte:

Let op: deze nieuwsbrief bevat de nieuwste berichten op de blog. Om op de hoogte te blijven van de podcast, kan je je hier aanmelden.

Komende onderwerpen

Wil je wat zeggen of vragen over een van deze onderwerpen? Laat het weten via podcast@watlisaleest.nl! Voor sommige afleveringen zijn er gerichte vragen aan jullie, de luisteraars. Klik op de titel van de aflevering om bij de vragen uit te komen.

21 juliScience fiction
4 augustusBoekenclub: De boekbinder – Brigdet Collins
18 augustusInterview: Jennifer Wagemans, auteur van De Legendes van Pendar
1 septemberBoekenclub: Ik niet op jou – Sally Thorne

Luisteren

 

Je kan ook hier of via Spotify, Apple Podcasts of Google luisteren. Luister je liever op een andere app? Laat het me weten, dan voeg ik Boekenclub: de Podcast ook daar toe.

Het Patreon-team ❤️

Steun de podcast via Patreon, en ontvang goodies en andere extra’s! Je steun wordt omgezet in betere apparatuur, goodies voor Patreon-leden en member-only winacties. Deze toppers zijn al lid:

Anja Kaashoek, Anoniem, Rob van der Lee