Eindelijk is het dan zover: het tweede deel van de Nikolai-duologie is uit in het Nederlands! Samen met mijn mede-ambassadeurs organiseer ik een readalong, zodat we samen van dit nieuwe deel in de Grishaverse kunnen genieten. We beginnen komende vrijdag, dus als je Het oordeel van de wolf nog niet in huis hebt zou ik hem snel bestellen! Ik ga nu vliegensvlug nog even het eerste deel, De verminkte koning, lezen want dat heb ik nog niet gedaan…

De data

Vrijdag 2 juliHoofdstuk 1-5
Zaterdag 3 juliHoofdstuk 6-10
Zondag 4 juliHoofdstuk 11-15
Maandag 5 juliHoofdstuk 16-20
Dinsdag 6 juliHoofdstuk 21-25
Woensdag 7 juliHoofdstuk 26-30
Donderdag 8 juliHoofdstuk 31-35
Vrijdag 9 juliHoofdstuk 36-40
Zaterdag 10 juliHoofdstuk 41-45
Zondag 11 juliHoofdstuk 46-49

We beginnen dus op vrijdag 2 juli en zullen elke dag vijf hoofdstukken lezen. Loop je een beetje achter? No worries, gebeurt mij ook wel eens. Probeer het zo snel mogelijk in te halen (en laten we eerlijk zijn: dat is eigenlijk geen straf) zodat je geen spoilers ontvangt van mede-lezers. Verder gaat het natuurlijk om jouw leesplezier, dus ga er vooral van genieten! En loop je voor? Verklap op social media niet teveel over de hoofdstukken die je voorloopt, zodat het ook voor andere lezers een leuke ervaring blijft.

De organisatoren

Tijdens deze readalong kan je terecht bij de volgende accounts op instagram voor vragen en meer informatie:

  • @watlisaleest (dat ben ik zelf natuurlijk)
  • @thatblondewoman
  • @thefairytaleaddict
  • @booksneverdie
  • @michelereads
  • @simply_loving_ya
  • @explore_all_stories
  • @bookbuddiesbe
  • @somanybooksnl
  • @aboutmybookshelf