Lief Dagboek,

Deze week heb ik mijn pre-master Letterkunde afgerond! En hoewel ik heel erg veel zin heb om aan mijn master te beginnen, is het ook wel lekker dat ik nu twee maanden vakantie heb. Of nouja, vakantie… Ik sta veel ingeroosterd op werk, dus echt vakantie is het natuurlijk niet, maar ik heb nu twee maanden geen deadlines om te halen en colleges om voor te bereiden, dus kan ik genieten van alle boeken die ik nog wil lezen.

De afgelopen weken was ik wat minder actief op social media en mijn blog, omdat ik dus tentamens had. Hierdoor heb ik ook al twee weken niet geschreven over de Grisha-afleveringen van Shadow and bone op Netflix, is er al een tijdje geen ‘Lief Dagboek’ meer verschenen en is het stiller op Instagram. Maar vanaf nu kan ik weer meer focussen op al deze dingen en zullen er dus weer meer artikelen en posts langskomen!

Heb je trouwens al gezien dat je je ook kan aanmelden voor een nieuwsbrief van mijn blog? Dan krijg je elke week een mailtje met de nieuwste berichten, zodat je er geen enkele mist. Aanmelden kan via het formulier aan de zijkant of via deze link.

Ik zeg wel dat ik vakantie heb, maar natuurlijk blijft Boekenclub: de Podcast ook doorlopen. Toevallig heb ik nét een aflevering opgenomen, die over een paar dagen te luisteren zal zijn. Ik moet er wel nog een hele hoop aan bewerken, dus de komende dagen ga ik op mijn gemak ermee aan de slag. Heerlijk, alle tijd hebben!

Dus mijn plannen voor de vakantie zijn: werken, Boekenclub: de Podcast maken, lezen en vooral heel veel genieten! Wat ga jij doen deze vakantie?