Lief Dagboek,

Ik kan niet wachten op vanavond! Eindelijk is het zover: de eerste aflevering van Shadow and bone is op Netflix te zien! De afgelopen weken was het enorm aftellen, ook al heb ik de boekenreeks pas afgelopen maart voor het eerst gelezen. Ik ben helemaal verliefd op de wereld van de Grisha, dus deze serie komt voor mij precies op tijd!

Iets anders dat net zo vet is en ook met de Grishaverse te maken heeft, is dat ik gekozen ben tot Grisha-ambassadeur door Blossom Books! Dit is de uitgever van de Nederlandse versies van de boeken, en my god, wat hebben ze er iets moois van gemaakt. Het komende jaar mag ik deze prachtige boeken gaan promoten, wat uiteraard totaal geen probleem is. Ik raak er gewoon niet over uitgepraat! Op mijn Instagram heb je misschien al iets voorbij zien komen, maar er komt dus nog veeeeeel meer aan…

Ik merk dat ik niet kan ophouden met uitroeptekens gebruiken, wat misschien wel aangeeft hoe enthousiast ik ben. Over de serie die vanaf vandaag te zien is, over de geweldige Grishaversie die Leigh Bardugo heeft geschapen en over mijn rol in de verspreiding ervan. Aaargh, het is gewoon allemaal zo fantastisch! Ik heb er eigenlijk gewoon geen woorden voor!

Ik wil niet teveel zeggen over deze fantastische boeken, behalve: ga ze lezen, want dat word je net zo enthousiast als ik. Er is magie, er is liefde, er is verraad en er zijn fantastische personages die alles tot leven brengen. En als je niet zo’n lezer bent, ga dan vooral lekker zitten voor de allereerste aflevering van Shadow and bone. Geniet ervan!