Ken je het gezegde ‘so many books, so little time’? Dat is ondertussen het motto van mijn leven geworden. Laten we eerlijk zijn: dat was het al, maar nu ben ik bang dat ik er echt niet meer tegenop kan lezen…

Eind april ben ik van baan gewisseld. Ik werk nu bij de allerleukste boekenimporteur van Nederland: Van Ditmar. Samen met mijn collega’s ben ik ervoor verantwoordelijk om Engelstalige boeken in Nederland te krijgen, wat betekent dat ik contact heb met buitenlandse uitgevers over nieuwe titels, herdrukken, voorraden, special editions en levertijden. Fantastisch werk, dat ik met een klein team boekenliefhebbers mag doen!

Hierdoor groeit mijn TBR veel meer dan ik kan lezen. Ik wissel bijna dagelijks tips uit met collega’s, ik ben op de hoogte van alle titels die nog gaan verschijnen (en ja, die gaan gelijk door naar de wishlist) en er staat zelfs een kast met exemplaren om mee te nemen! Dus, puntje bij paaltje, er komt weer meer in dan dat ik weg kan lezen. En dat bieb-abonnement helpt natuurlijk ook niet…

Aantal boeken817
Ongelezen boeken528
Boeken toegevoegd96
Boeken afgestreept14