Las Vegas, een pokertoernooi en een heleboel geheimen: in Uit het hart van Morgane Moncomble kan je niemand vertrouwen, want iedereen heeft een pokerface.

Levi en Rose hebben allebei iets nodig: hij wil zijn pokertoernooi kunnen winnen, zij wil haar schulden afbetalen. Wat een geluk dat zij mensen uitstekend kan lezen, en hij steenrijk is! Samen vertrekken ze naar Las Vegas, waar het toernooi plaatsvindt. Daar aangekomen stelt Levi Rose voor als zijn verloofde, waardoor hun overeenkomst ineens een andere wending krijgt. In een wereld van poker, geld en luxe is het bijna vanzelfsprekend dat mensen iets voor elkaar geheim houden. Maar hoe meer ze elkaar leren kennen, hoe meer Rose en Levi elkaar gaan vertrouwen.

Uit het hart is een vermakelijk boek, maar eerlijk gezegd snap ik de hype in het buitenland niet. Blijkbaar is Morgane Moncomble een bestsellerauteur in Frankrijk, maar ik zie het nog niet helemaal. Er zitten veel rare foutjes in het boek, zoals wanneer Levi met zijn handen in zijn broekzakken tegen de auto leunt, en een paar regels later uitstapt. De karakters wisten me pas na de helft van het boek een beetje te interesseren, en de constante plottwists kwamen niet overeen met de eerdere hoofdstukken vanuit de betreffende POVs.

Ja, het verhaal is uiteindelijk leuk om te lezen. De seksuele spanning en spicy scenes zijn goed genoeg om het boek uit te willen lezen. Zoals gezegd, na ongeveer de helft van het boek worden de personages interessant en kan het me daadwerkelijk iets schelen hoe het afloopt. Maar binnen het feelgood-genre (zeker contemporary feelgood met lichte spice) zijn er genoeg boeken te vinden die me veel meer pakken, waar de personages me vanaf het eerste moment interesseren en waar het plot niet alleen door geheimen aan elkaar blijft hangen.